Τένις: Ένατος προημιτελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά τένις στη Στοκχόλμη (ATP 250), καθώς ο νεαρός τενίστας λύγισε στα τρία σετ τον Τζον Μίλμαν και πέρασε στη φάση των «8» της διοργάνωσης.

propoli

Μετά από μια δίωρη μονομαχία, ο Στέφανος πήρε τη νίκη σε βάρος του 29χρονου Αυστραλού (Νο.33) με 6-4, 3-6, 6-3 και θα παίξει στα προημιτελικά ATP τουρνουά για ένατη φορά φέτος!

Δύσκολη αποστολή στην οκτάδα

Στην οκτάδα, πάντως, θα έχει σίγουρα μια δύσκολη αποστολή, αφού θα παίξει με έναν εκ των πολύ έμπειρων Φίλιπ Κολσράιμπερ, Φερνάντο Βερδάσκο.

Ο Έλληνας τενίστας κράτησε το μπρέικ που έκανε στο πρώτο γκέιμ του αγώνα με τον Μίλμαν και καθάρισε το πρώτο σετ, όμως δεν έκανε το ίδιο και στο δεύτερο.

Παρότι, λοιπόν, «έσπασε» τον αντίπαλό του ξανά στο πρώτο γκέιμ, φάνηκε να μένει από ενέργεια στη συνέχεια, με αποτέλεσμα ο Μίλμαν να φέρει το ματς στα ίσα.
Το τρίτο σετ ήταν απολύτως ισορροπημένο μέχρι το 4-3, αλλά ο Στέφανος πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ στο σημείο αυτό και μετά σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη.

Αν… θυμίζει κάτι το όνομα του Μίλμαν, είναι γιατί πρόκειται για τον άνθρωπο που «εκτέλεσε» φέτος στο US Open τον Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί την Παρασκευή (19/10) και έχει καλές ελπίδες να διακριθεί στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Αν τα καταφέρει, θα διατηρήσει τις ελπίδες για να πάει έστω ως αναπληρωματικός στο ATP Finals του Λονδίνου, ενώ, υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Next Gen Finals του Μιλάνου.

Δείτε επίσης: Με άρωμα… Ιταλίας το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ!

Loading