Τα νεύρα του Κάναντι και οι τάσεις φυγής…

Σοκ στον Ατρόμητο λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ματς κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι, ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε μετά τη συνέντευξη Τύπου ότι το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό ίσως είναι το τελευταίο του στην Ελλάδα.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός μιλώντας στη διαδικασία της συνέντευξης είπε λακωνικά: «Δυστυχώς σήμερα χάσαμε, γεγονός που μας απογοητεύει. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό», ενώ σε ερώτηση για τα συνεχιζόμενα λάθη της διαιτησίας κατά της ομάδας του, με αποκορύφωμα τα παράπονα στο αποψινό ματς είπε: «Επόμενη ερώτηση».

Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα και απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ, φανερά εκνευρισμένος, τόνισε: «Ίσως το τελευταίο μου ματς την Κυριακή στην Ελλάδα»…

Ο Κάναντι ήταν σε μεγάλη ένταση μετά το τέλος του ματς και αιτία δεν ήταν μόνο η διαιτησία του Σιδηρόπουλου, αλλά και η αντιμετώπιση που είχε ο Αυστριακός τεχνικός από τον Βασίλη Δημητριάδη.

Ο ίδιος έδειχνε απογοητευμένος από την έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του, αλλά και τα συνεχιζόμενα λάθη της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα του.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ότι θα αναθεωρήσει όταν ηρεμήσει…

Loading