Τελικός Κύπελλου Ελλάδας: Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο «μονομάχων»

Στις 20:30 είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και πριν λίγο γνωστοποιήθηκαν οι αρχικές ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο «μονομάχοι».

propoli

Για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Πασχάλακω κάτω από τα δοκάρια, τους Γιαννούλη και Μάτος στα δύο άκρα της άμυνας και τους Βαρέλα – Κρέσπο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σάκχοφ και Κάνιας θα αποτελέσουν το ζευγάρι των αμυντικών χαφ, με τον Πέλκα σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Μπίσεσβαρ (αριστερά) και Ζαμπά (δεξιά) στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άκπομ.

Από την άλλη πλευρά και ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-2-3-1. Μπάρκας στην εστία, τετράδα στην άμυνα οι Χουλτ (αριστερά), Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου (κεντρικό αμυντικό δίδυμο) και Μπακάκης (δεξιά) και δίδυμο αμυντικών μέσων οι Κρίστισιτς και Σιμόες. Στη μεσοεπιθετική γραμμή θα αγωνίζεται στα αριστερά ο Μάνταλος, στα δεξιά ο Μπακασέτας και σε ρόλο δεύτερου επιθετικού ο Λιβάγια. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πόνσε.

Δείτε επίσης: Απόψε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Loading