Τεν Χαγκ: «Καλό αποτέλεσμα, δεν τελείωσε η πρόκριση»

Ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2), αν και όπως υποστήριξε «με το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει», έμεινε ο Ερικ Τεν Χαγκ, μετά την αποψινή αναμέτρηση του Αγιαξ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. 
Ο τεχνικός του «Αίαντα, με την ολοκλήρωση του ματς, τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέροντας αρχικά: «Το αποτέλεσμα είναι γενικά καλό. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι  τελείωσε η πρόκριση. Δεν είναι αρκετό το 2-2. 
Αρχίσαμε καλά, είχαμε κατοχή, βάλαμε γκολ και στη συνέχεια, από το πουθενά, προέκυψε ο τραυματισμός του Ντόλμπεργκ. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή. Ευτυχώς, μετά το ημίχρονο, ο Αγιαξ είχε την κατοχή και τον έλεγχο. 
Το καλό είναι ότι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε θέμα στην πορεία με τις αλλαγές, κάποιοι παίκτες δεν ένιωθαν καλά, όπως ο Ζίγιες και έπρεπε να περιμένουμε. Γενικά, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2. Με το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι, όμως, όπως είπα, καλό αποτέλεσμα το 2-2».
 

propoli
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading