Της έκανε δώρο ένα ξενοδοχείο!

Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ένας από τους ικανότερους, αλλά και πιο ιδιόρρυθμους τεχνικούς της τελευταίας 15ετίας, που σήμερα εργάζεται στην Λιντς, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ως αμυντικός στην Νιούελς Ολντ Μπόις (1976-1978), ομάδα με την οποία (1990 και 1992) κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αργεντινής ως προπονητής.

propoli

Άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα του Ροζάριο, η ζωή του Μπιέλσα και ο «τρελός» αποφάσισε να ανταποδώσει κατά κάποιον τρόπο, όλα όσα του πρόσφερε ο συγκεκριμένος σύλλογος. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole», ο Αργεντινός τεχνικός, έκανε δώρο στον σύλλογο ένα …ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ. το συγκεκριμένο κτηριακό συγκρότημα, κατασκευάσθηκε υπό την επίβλεψη της αδελφής του Μπιέλσα, Μαρίας Ευγενίας, η οποία είναι αρχιτέκτονας. Το ξενοδοχείο, που κόστισε περίπου 2,15 εκατομμύρια ευρώ, ονομάσθηκε Χόρχε Γκρίφα προς τιμήν του μέντορα του Μπιέλσα και θα ανοίξει τις πύλες του στις 3 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 115 χρόνια Ιστορίας της Νιούελς Ολντ Μπόϊς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Loading