Τοροσίδης: «Πρόκριση επί της Πλζεν και κατάκτηση του τίτλου»

Πρόκριση επί της Πλζεν και κατάκτηση του τίτλου στη Super League 1, αποτελούν τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης.

propoli

Ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, όπου παραδέχθηκε την κρισιμότητα της πρόκρισης επί τις Βιτόρια Πλζεν στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί -στο χειρότερο σενάριο – η είσοδος στους ομίλους του Europa League.

Επίσης ξεκαθάρισε πως είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένας μήνας απομένει για τις πρώτες αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» με την Πλζεν και ο Τοροσίδης τόνισε για τα δύο ματς που ακολουθούν: «Δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία της ομάδας. Πρέπει να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο Europa League.

Στη συνέχεια πρέπει να παλέψουμε για τους ομίλους του Champions League. Θα είναι δύσκολες οι κληρώσεις αλλά είμαστε μία έτοιμη ομάδα από πέρσι. Με τις λίγες προσθήκες που έγιναν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια.»

«Στόχος το πρωτάθλημα»

Για τις διαφορές που έχει εντοπίσει από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, είπε: «Έχω αποκτήσει εμπειρία και αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα και μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Στόχος είναι να πάει ο Ολυμπιακός όσο καλύτερα γίνεται και αυτό που πρέπει να κάνουμε φέτος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.»

Για τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας σχολίασε: «Το καλό είναι ότι έχουν έρθει καλοί χαρακτήρες και είναι αυτό που έλεγα από πέρσι. Επίσης είναι και καλοί παίκτες. Θέλουμε να μας βοηθήσουν και μέσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για να πάει η ομάδα καλύτερα από πέρσι.»

Loading