Το Βραζιλιάνο επιθετικό Ζαμπά «κλείνει» ο ΠΑΟΚ (vd)

Το Βραζιλιάνο επιθετικό Λέο Ζαμπά φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό του ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης είχε προαναγγείλει με ποστάρισμά του στο Instagram την έλευση ενός «σούπερ ταλέντου» από τη Βραζιλία και όλα δείχνουν ότι αναφερόταν στον 20χρονο άσο της Αχμάτ Γκρόζνι.

propoli

Μάλιστα, ιταλικά ΜΜΕ (Premium Sport) υποστηρίζουν ότι ο λατινοαμερικάνος φορ έχει ήδη πωληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ(!), χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Ανεξαρτήτως αν ισχύουν οι ισχυρισμοί των Ιταλών, φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει μόνο καπνός, αλλά και φωτιά.

Ποιος είναι ο Ζαμπά που θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος είναι γεννημένος το 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σάο Πάολο. Το 2009 μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής της Κορίνθιας και το 2015 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Το 2017, ο ποδοσφαιριστής πωλήθηκε έναντι δύο εκατ. ευρώ στη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε τρία γκολ σε 24 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 17 ήταν στην αρχική ενδεκάδα της ρωσικής ομάδας. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας.

O Λέο Ζαμπά σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=SUJswSk28F8

Loading