Τσιτσιπάς: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα»

Σε πελάγη ευτυχία εξακολουθεί να πλέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την μεγάλη νίκη του στα προημιτελικά του Masters 1000 επί του Γερμανού, Ζβέρεφ.

propoli

«Αν μου λέγατε πως θα έπαιζα σε έναν ημιτελικό Masters 1000 αυτή τη χρονιά, θα έλεγα πως είστε τρελοί. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση» τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε: «Ζω ένα όνειρο. Είχα μια καταπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα στο Τορόντο, έχω άλλη μία εδώ. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ. Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον ημιτελικό. Παίζω καλό τένις, έχω αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Σχετικά με την ανατροπή στο δεύτερο σετ απέναντι στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης τόνισε ότι «δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα. Απλά έγινε. Έκανα τα πράγματα που έπρεπε και έπαιξα με τον σωστό τρόπο εκείνη τη στιγμή και κατάφερα να κάνω το  break και να μείνω στον αγώνα. Είχε να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με τις σωστές επιλογές σε εκείνο το συγκεκριμένο γκείμ».

Σ’ ότι αφορά τον επόμενο αντίπαλό του και συγκεκριμένα τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Άντερσον τόνισε ότι είναι «πολύ επικίνδυνος παίκτης. Έπαιξε στον τελικό του US Open πέρσι και είμαι σίγουρος πως είναι πολύ πιο επικίνδυνος σε αυτή την επιφάνεια από ότι στο χώμα. Πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι’ αυτόν τον αγώνα».

Loading