Υπέγραψε ο Λιβάγια μέχρι το 2021 στην ΑΕΚ

«Έδεσε» τον Μάρκο Λιβάγια η ΑΕΚ! Οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί για τρία ακόμη χρόνια, με τον Κροάτη επιθετικό να υπογράφει την Παρασκευή το νέο συμβόλαιό του το οποίο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021.

propoli

Ακολούθως, η «Ένωση» ανακοίνωσε τη συμφωνία μέσω των social media της ομάδας, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί φυσικά και η συμφωνία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με την Λας Πάλμας, καταβάλλοντας την προβλεπόμενη οψιόν αγοράς του 1,8 εκατ. ευρώ.

«Το νέο τριετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ υπέγραψε σήμερα ο Μάρκο Λιβάια, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την απόκτησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ένωση.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά. Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».

Loading