Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος που νοίκιασε το ΙΧ της επίθεσης στον Τζήλο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την επίθεση που δέχθηκε ο Έλληνας ρέφερι Θανάσης Τζήλος στη Λάρισα πριν από περίπου δύο εβδομάδες, με τις αρχές να έχουν ταυτοποιήσει έναν 46χρονο που νοίκιασε το λευκό ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

propoli

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκάλυψε το dikisports.blogspot.com, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ταυτοποίησε τα στοιχεία του 46χρονου Έλληνα με το ποινικό παρελθόν που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του το λευκό ΙΧ, μάρκας Polo, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου. Ο 46χρονος προ ετών φέρεται να είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του.

Πώς έγινε η επίθεση

Με το λευκό Polo οι τρεις δράστες έφτασαν στη θεσσαλική πόλη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 18ης Δεκεμβρίου, και αφού περίμεναν εκεί τη νύχτα, το πρωί της επομένης είχαν επιτεθεί στον διαιτητή. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην εθνική οδό όπου τους «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας.

Δείτε επίσης: Συμφωνία Τσέλσι – Ντόρτμουντ για Πούλισιτς!

Loading