Φοβού τη Βραζιλία, 2-0 το Μεξικό (vid)

Η Βραζιλία επιβλήθηκε άνετα με 2-0 του Μεξικού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του φετινού παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

propoli

Ο Νεϊμάρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς σκόραρε, αλλά έδωσε και ασίστ, με την ομάδα του Τίτε να κάνει περίπατο κόντρα στο μαχητικό Μεξικό, το οποίο όμως πάλεψε στα ίσια μόλις για ένα ημίχρονο.

Στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ με πλασέ σε κενή εστία, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να διπλασιάζει τον δείκτη του σκορ στο 88ο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με παρόμοιο τρόπο. Αυτήν την φορά ο Νεϊμάρ ήταν ο δημιουργός και του πιστώνεται η ασίστ.

Στα προημιτελικά η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης Βέλγιο-Ιαπωνία. Απώλεια από αυτήν την αναμέτρηση για την Σελεσάο ο Κασεμίρο, ο οποίος πήρε κάρτα και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίζ, Γουίλιαν (90’ Μαρκίνιος), Παουλίνιο (80’ Φερναντίνιο), Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Φελίπε Κοουτίνιο (86’ Φιρμίνο), Γκάμπριελ Ζεσούς.

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Άλβαρες (55’ Τζόναθαν Ντος Σάντος), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Έρέρα, Μάρκες (46’ Λαγιούν), Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα, Λοσάνο, Ερνάντες (60’ Χιμένες).

Loading