Φουλάρει για την άνοδο ο Εργοτέλης

Κορυφώνεται η μάχη στη Football League για τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στη Super League, με τον Πλατανιά, τον Εργοτέλη και τον Απόλλωνα Λάρισας να παλεύουν για την άνοδο.

propoli

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΒΟΛΟΣ

Η Παναχαϊκή διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος στο χειρότερο σημείο του πρωταθλήματος καθώς δεν έχει νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες. Αυτή είναι η τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Ο Βόλος νίκησε εύκολα με 5-0 τον Αιγινιακό. Εκτός έδρας έχει απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυo ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Η ήττα από τον Πλατανιά με 2-0 στέρησε από την Κέρκυρα τις όποιες πιθανότητες είχε για άνοδο στη Super League. Ο Ηρόδοτος νίκησε με 4-1 την Σπάρτη και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ

ΑΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εντός έδρας ο Αιγινιακός μετράει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Ο Πλατανιάς πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη Πλατανιά.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Εργοτέλης διεκδικεί την άνοδο στη Super League. Ο Ηρακλής ήρθε πάλι ισόπαλος, αυτήν τη φορά (0-0) με τον Κισσαμικό, γεγονός που σημαίνει ότι «καίγεται» για βαθμούς ώστε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Η επιλογή είναι:GOAL/GOAL.

ΣΠΑΡΤΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Η Σπάρτη αριθμεί επτά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η  Δόξα απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην Άρτα. Χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης. Εκτός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Δόξα Δράμας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Εργοτέλη περιορίστηκε ο Απόλλων Λάρισας. Παραμένει όμως «ζωντανός» στο… κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Εντός έδρας έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Τα Τρίκαλα παλεύoυν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ήρθαν ισόπαλα στην έδρα τους (0-0) απέναντι στην Παναχαϊκή. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι. Επιλογή μπορεί να είναι:GOAL/GOAL.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ- Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Ξεκουράστηκε ο Απόλλων Πόντου, καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Αήττητο Σπάτων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Στην Καλαμαριά έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η ομάδα του Καραϊσκάκη παραχώρησε ισοπαλία στη Δόξα Δράμας με 0-0. Θέλει βαθμούς γα να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας έχει απολογισμό έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading