Φουντώνει η μάχη στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Λίβερπουλ, με στόχο να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, υποδέχεται την Τσέλσι.

propoli

Η Σίτι, την ίδια ώρα, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας.

ΛΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά από την Χάντερσφιλντ, γνώρισε η Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Νιουκάστλ έχασε από την Κρίσταλ Πάλας με 0-1. Μακριά από το γήπεδο της έχει δυο νίκες, επτά ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Λέστερ.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Δέκα νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες μετράει στην έδρα της η Τότεναμ. Εκτός έδρας η Χάντερσφιλντ έχει μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δώδεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τότεναμ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Μπέρνλι μάχεται για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Κάρντιφ έχασε από την Σίτι με 2-0. Μακριά από την έδρα της μετρά δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπέρνλι.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες είναι ο απολογισμός της Μπράιτον στην έδρα της. Η Μπόρνμουθ ηττήθηκε στην έδρα της με 1-3 από την Μπέρνλι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΛΒΣ

Ο απολογισμός της Σαουθάμπτον στο λιμάνι είναι τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Απέναντί της θα βρει την Γούλβς η οποία επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ

Αρνητικό σερί πέντε συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα κατέγραψε η Φούλαμ μετά την ήττα με 4-1 από την Γουότφορντ. Η Έβερτον νίκησε 1-0 την Άρσεναλ. Μακριά από το Λίβερπουλ έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Έβερτον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στο Όλντ Τράφορντ οι «μπέμπηδες» μετρούν εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Η Γουέστ Χαμ, εκτός έδρας, έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι:OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στο γήπεδό της Κρίσταλ Πάλας έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη έχοντας εκτός έδρας επίδοση δέκα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι:OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ

Στο στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη έχοντας δώδεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Μακριά από το γήπεδό της η Τσέλσι έχει απολογισμό εννιά νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λίβερπουλ .

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Εντός έδρας ο απολογισμός της Γουότφορντ είναι οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Άρσεναλ, εκτός έδρας, έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading