Φουντώνει η μάχη του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα

Συγκάτοικοι στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα είναι πλέον Μπάγερν και Ντόρτμουντ, με τις δυο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα για να παραμείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση του τίτλου. Θεωρητικά εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Λειψία που υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ.

propoli
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΑΛΚΕ

Αήττητη για πέμπτη αγωνιστική παρέμεινε η ομάδα της Βρέμης, καθώς απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό τέσσερες νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Βέρντερ είναι χωρίς ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες,. Η Σάλκε γνώρισε εντός έδρας συντριβή με 0-4 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες έξι ήττες. Επιλογή: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΛΕΙΨΙΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

«Διπλό» για τη Λειψία στη Νυρεμβέργη την προηγούμενη αγωνιστική. Εντός έδρας δείχνει να είναι πανίσχυρη έχοντας μέχρι σήμερα επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Άουγκσμπουργκ πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ. Μακριά από το γήπεδό της έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Λειψία και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Την ήττα με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ γνώρισε η Μπορούσια και πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη μετρώντας δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση συγκριτικά από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Η Στουτγκάρδη πήρε σημαντική νίκη με 3-0 από το Ανόβερο και παλεύει γα την παραμονή της. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εύκολο «πέρασμα» από την Γκλάντμπαχ με 1-5 για την Μπάγερν Μονάχου. Οι «Βαυαροί» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Στο Μόναχο έχουν επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Βόλφσμπουργκ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης. Εκτός έδρας έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος με επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπάγερν και GOAL/GOAL.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Την ήττα με 2-0 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε η Φράιμπουργκ. Εντός έδρας όμως δείχνει σταθερά πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Χέρτα νίκησε με 2-1 τη Μάιντζ. Εκτός έδρας έχει μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΜΑΪΝΤΖ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Ήττα με 2-1 για τη Μάιντζ στο Βερολίνο από τη Χέρτα. Στο γήπεδό της προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική και έχει μέχρι στιγμής απολογισμό έξι νίκες και έξι ήττες. Η Γκλάντμπαχ δείχνει να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και ηττήθηκε με 1-5 από την Μπάγερν. Εκτός έδρας έχει μεγαλύτερες δυσκολίες, κάτι που μεταφράζεται σε τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Την ήττα με 3-2 μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισε η Χόφενχαϊμ με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Γενικά είναι από τις ομάδες που μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Η Νυρεμβέργη έχασε και από τη Λειψία με 0-1, φτάνοντας τους εννιά αγώνες χωρίς νίκη. Δεν έχει νικήσει μακριά από το γήπεδό της και έχει δυο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Χόφενχαϊμ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΝΟΒΕΡΟ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Το Ανόβερο έχασε με 5-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης και έχει τη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Η Μπάγερ νίκη με 2-0 τη Φράιμπουργκ. Μακριά από το Λεβερκούζεν έχει σημειώσει πέντε νίκες, πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Τεράστια νίκη με 0-4 επί της Σάλκε για τη Φορτούνα. Στο Ντίσελντορφ δεν έχει ισοπαλία, μετρώντας έξι νίκες και έξι ήττες. Η Άιντραχτ νίκησε με 3-2 τη Χόφενχαϊμ. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία μπορεί να σκοράρει κόντρα σε κάθε αντίπαλο της κατηγορίας. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

Loading