Χιμένεθ: «Το διαζύγιο δεν είχε να κάνει με το οικονομικό»

Ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ήταν αυτό που ανάγκασε τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήσει την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Λας  Πάλμας, όπως τουλάχιστον ο ίδιος σε δηλώσεις του.

propoli

«Πέρασα υπέροχα στην ΑΕΚ, αλλά δεν γινόταν να μείνω άλλο. Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που με υποχρέωσαν να πάρω τον δρόμο του γυρισμού. Θα έχω για πάντα την ΑΕΚ στην καρδιά μου και της εύχομαι κάθε επιτυχία» τόνισε ο μέχρι πρότινος προπονητής των πρωταθλητών.

Να σημειωθεί πάντως ότι ΑΕΚ και Χιμένεθ, δεν είχαν καμιά σημαντική διαφορά σε οικονομικά θέματα, ωστόσο ο Ισπανός προτίμησε να επαναπατριστεί για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Γι’ αυτό και επέλεξε ομάδα δεύτερης κατηγορίας

Γι’ αυτό μάλιστα αποφάσισε να γυρίσει σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία, αντί να διεκδικήσει την προοπτική της συμμετοχής της Ένωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να είχε και αρκετές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και της Κινας, ωστόσο τις απέρριψε για τον ίδιο λόγο που αναγκάστηκε να φύγει από την ΑΕΚ.

Loading