Χρηματική βοήθεια σε πυρόπληκτους αθλητές από τη ΔΟΕ

Ποσό ύψους 150.000 δολαρίων προσφέρει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή για να βοηθήσει αθλητές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά και στην αποκατάσταση αθλητικών χώρων. 

propoli

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής: 

«Συγκλονισμένος από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη του για την τραγική απώλεια τόσων ανθρώπων. Το Ολυμπιακό και το αθλητικό κίνημα είναι στο πλευρό των Ελλήνων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μπροστά σε αυτήν την τεράστια εθνική τραγωδία, η Ολυμπιακή οικογένεια νιώθει την ανάγκη να συμπαρασταθεί έμπρακτα και να σταθεί αλληλέγγυα σε όσους επλήγησαν.

Ύστερα από επαφές με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ένωση Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και οι Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές θα συνεισφέρουν το ποσό των 150.000 δολαρίων ως μέσο βοήθειας για αθλητές και αθλήτριες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές αλλά και για την αποκατάσταση ζημιών σε αθλητικούς χώρους στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η Ολυμπιακή οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού στην Ελλάδα, που με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο βοηθούν στην ταχύτερη επούλωση των πληγών που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα».

Loading