INTIME

Χριστοδουλόπουλος: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Δύο 24ωρα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (ρήξη χιαστού), ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με μήνυμά του μέσω των social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζει ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

propoli

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη που του παρέχει από την πρώτη στιγμή. Επίσης δεν ξέχασε τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο.

Αναλυτικά η δήλωση του Χριστοδουλόπουλου:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, για την υποστήριξη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα γυρίσω, το ίδιο δυνατός.

Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη… Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ο κ. Μαρινάκης, ο προπονητής μας, ο κ. Μαρτίνς, όλοι οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά ο Χρήστος Θέος και η ιατρική του ομάδα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν.

Ευχαριστώ όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όπως ευχαριστώ και όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, για το “τσουνάμι” αγάπης και στήριξης.

Από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κόσμο που με βλέπει στον δρόμο και με πλησιάζει, για να μου ευχηθεί να γυρίσω γρήγορα. Αλλά και τους αμέτρητους φιλάθλους, που δεν είναι Ολυμπιακοί, αλλά έδειξαν ενδιαφέρον και μου ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατός και έτοιμος για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Είμαι δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε, την εφετινή περίοδο!

Ζήτω ο Ολυμπιακός!» Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος»

Loading