Τον Όλσεν του… ΠΑΟΚ έβαλε στο «μάτι» η Μπαρτσελόνα!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν! Αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport», αποκαλύπτοντας ότι ο Σουηδός γκολκίπερ βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων των «μπλαουγκράνα».

propoli

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ολλανδός Γιάσπερ Σίλεσεν αναμένεται να φύγει από την «Μπάρτσα», καθώς επιθυμεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ως εκ τούτου, οι Καταλανοί αναζητούν έναν πορτιέρο ο οποίος θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο, πίσω από τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Από… παλτό στον ΠΑΟΚ, ήρωας στο Μουντιάλ ο Όλσεν

Ο Σουηδός είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015, αλλά δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του. Έτσι, αρχικά δόθηκε δανεικός στην Κοπεγχάγη, η οποία το 2016 αγόρασε τα δικαιώματα του.

Μάλιστα, ο Σουηδός έχει εξαιρετική παρουσία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, υπερασπιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία την εστία της εθνικής ομάδας της χώρας του και συμβάλλοντας στην πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Πέραν της Μπαρτσελόνα, τον ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει στα υπ’ όψη και η Λίβερπουλ.

Loading