INTIME

«Όχι» της UEFA σε ΑΕΚ για παράσταση στην εκδίκαση

Αρνητική ήταν η απάντηση της UEFA στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για παράσταση στην αυριανή (13/12) εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

propoli

Η Ένωση ήταν ούτως ή άλλως σε δυσμενή θέση, μετά τα όσα είχαν συμβεί στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Champions League στο ΟΑΚΑ. Η άρνηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να επιτρέψει στους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας να παραστούν στην εκδίκαση και να παραθέσουν τα επιχειρήματά τους εντείνει την ανησυχία για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA.

Το υπόμνημα της ΑΕΚ και το αίτημα που έπεσε στο κενό

Στο υπόμνημά της προς την πειθαρχική επιτροπή, η ελληνική ΠΑΕ ζητούσε να εκπροσωπηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου να αναπτύξει τις απολογητικές θέσεις της.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», εξάλλου, θεωρούσαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να αμβλύνουν τις εντυπώσεις που προκάλεσαν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και να αποδείξουν ότι υπήρχαν επεισόδια που δεν σχετίζονταν με τον αγώνα, αλλά ήταν αποτέλεσμα βίαιων παραπολιτικών εκφράσεων.

Η απόρριψη του αιτήματος, ωστόσο, προκαλεί εύκολη ανησυχία για την απόφαση της UEFA, με τον κίνδυνο αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι ορατός.

Loading