INTIME

Ώρα στέψης πρωταθλητή για τον ΠΑΟΚ

Του Μάκη Ιωαννίδη
Μια ισοπαλία αρκεί για τον ΠΑΟΚ ώστε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος. Για αυτό και στην κατάμεστη Τούμπα αναμένεται να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο με αντίπαλο το Λεβαδειακό. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Λαμία.

propoli

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ

Ισοπαλία για την ΑΕΚ με 2-2 στη Λαμία. Η Ένωση μέσα στο ΟΑΚΑ έχει μια σταθερότητα καθώς έχει σημειώσει στην τρέχουσα σεζόν δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η Λάρισα πήρε σημαντικό βαθμό από τον ΠΑΟΚ (1-1) και παλεύει ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τη νίκη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0-2 ο Ατρόμητος εξασφάλισε την παρουσία του στο Europa League. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε απρόσμενη ήττα με 1-3 από τον ΟΦΗ. Βαθμολογικά είναι αδιάφορος και μακριά από το ΟΑΚΑ έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τον Ατρόμητο.

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισοπαλία για τη Λαμία με 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ. Στο γήπεδό της έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη με 4-0 επί της Ξάνθης. Η επιλογή είναι: Νίκη για τον Ολυμπιακό και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΞΑΝΘΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η Ξάνθη παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για δέκα αγωνιστικές ενώ έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Χρειάζεται πάση θυσία την νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Απόλλων έχασε και από τον Παναιτωλικό με 0-1. Η επιλογή είναι: Νίκη ημίχρονο, νίκη τελικό για Ξάνθη.

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ παίζει την επιβίωση του. Για αυτό και ο αγώνας αντιμετωπίζεται ως τελικός. Ο Αστέρας παραμένει χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Είναι αμφίρροπος αγώνας και η επιλογή μπορεί να είναι: 2 ΩΣ 3 ΓΚΟΛ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εκτός έδρας ο Άρης έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Δέχεται εύκολα γκολ εκτός έδρας, ενώ σκοράρει σχεδόν ένα γκολ ανά αγώνα. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σημαντική νίκη παραμονής για τον Πανιώνιο με 1-3 στη Λιβαδειά. Για τα Γιάννινα ο αγώνας είναι τελικός παραμονής. Ο ΠΑΣ χρειάζεται τους βαθμούς προκειμένου παραμείνει στην κατηγορία. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ένας βαθμός είναι αρκετός για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα ενώ ετοιμάζεται και η ανάλογη φιέστα. Ο Λεβαδειακός έχει υποβιβαστεί στη Football League μετά την ήττα με 1-2 από τον Πανιώνιο. Μακριά από την Βοιωτία έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

 


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Politik την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Loading