Κοτάρσκι: «Είμαι ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ»

«Σίγουρα υπάρχει τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω» ανέφερε ο Κροάτης τερματοφύλακας

Πολύ ικανοποιημένος δείχνει να είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr».

«Στον ΠΑΟΚ είμαι ικανοποιημένος. Απολαμβάνω τη Θεσσαλονίκη, είναι μία όμορφη πόλη, η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις και ο σύλλογος είναι υπέροχος» ανέφερε αρχικά.

Για το ότι έχει πάρει απ’ την αρχή φανέλα βασικού είπε:

«Είναι σημαντικό για την καριέρα μου ότι είμαι βασικός. Ελπίζω να συνεχίσουμε θετικά». 

Ακολούθως, για τις φιλοδοξίες που έχουν οι Θεσσαλονικείς, ο 22χρονος πορτιέρε δήλωσε:

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό τώρα, γιατί έχουν παιχτεί μόνο πέντε γύροι, η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Φυσικά, οι οπαδοί μας θέλουν σίγουρα σπουδαία πράγματα από εμάς, ελπίζουν σε νίκες, επιτυχίες. Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να έχει φιλοδοξίες. Τέλος, δεν θα πήγαινα Θεσσαλονίκη αν ο σύλλογος δεν είχε φιλοδοξίες. Θέλω να παλέψω για τρόπαια.

Αλλά να τονίσω ότι αυτή τη σεζόν, ο σύλλογός μου αποφάσισε να δημιουργήσει και να συγκεντρώσει μια ομάδα. Έχουμε, θα έλεγε κανείς, μια αρκετά νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες. Η ομάδα είναι πραγματικά ανανεωμένη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να ”κάνουμε κλικ” όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε πρόωρα από τη Λέφσκι Σόφιας είπε:

«Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για εμάς, δεν το περιμέναμε. Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε προπονηθεί ακόμα, οπότε αυτό φάνηκε σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Ήταν αρκετά οδυνηρό, αλλά κρατούσαμε το κεφάλι ψηλά, δεν βυθιστήκαμε και συνεχίσαμε. 

Συμφωνήσαμε να το σκεφτούμε περισσότερο, να παίξουμε ένα παιχνίδι τη φορά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς. Και εδώ είμαστε αυτή τη στιγμή, στη δεύτερη θέση. Όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για σπουδαία πράγματα γιατί είμαστε ποιοτικοί. Όμως ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Δεν θα ήθελα να κάνω προβλέψεις στην αρχή της σεζόν, αλλά, ναι, έχουμε φιλοδοξίες».

Για την εικόνα που έχει μέχρι τώρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Σίγουρα υπάρχει τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις, να νιώσεις την ατμόσφαιρα, η οποία είναι υπέροχη. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ τι είδους παθιασμένους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος, τι είδους υποστήριξη παρέχει, αλλά είναι διαφορετικό όταν έρχεσαι και το ζεις.

Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως ο δικός μας. Έκανα μια σπουδαία κίνηση πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα. Σε σύγκριση με την Γκόριτσα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι χαρούμενος».

Δείτε επίσης: Μπαπέ: «Όλη η ομάδα ήθελε να αλλάξει η σύμβαση»