Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά πήρε θέση μετά τον σάλο που προκάλεσε το ξέσπασμα του Έλληνα τενίστα σε αγώνα του στη Βιέννη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατο αγώνα του στη Βιέννη έβρισε τον πατέρα του και προπονητή του Απόστολο και του ζήτησε να φύγει από την εξέδρα.

propoli

Η αντίδραση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα σχολιάστηκε αρνητικά από τα ΜΜΕ αλλά κάποιοι με ψεύτικούς λογαριασμούς στα social media αποφάσισαν να συνεχίσουν την κόντρα και να βάλουν λόγια που δεν είχε πει στο στόμα του Απόστολου.

Αυτό ανάγκασε τον πατέρα Τσιτσιπά να πάρει θέση. Με ανάρτησή του σημείωσε ότι συνεχίζουν ενωμένοι και δυνατοί μαζί με τον Στέφανο ενώ έκανε λόγο για ψεύτικα προφίλ για φθόνο και ζήλια.

Η ανάρτηση του Απόστολου Τσιτσιπά:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

Δείτε επίσης: Κλοπ: «Η Νάπολι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League»

Loading