Σχεδόν σίγουρη η Αλ Νασρ ότι θα αποκτήσει τον Ρονάλντο – Έχει ήδη προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις

Για τα επόμενα 2,5 χρόνια η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο περισσότερα από 225 εκατ. ευρώ!

Όσο περνούν οι μέρες και ο Ζόρζε Μέντες δεν βρίσκει κάποια σοβαρή πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες για να πει το μεγάλο «ναι» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρόταση της Αλ Νασρ.

propoli

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει στον Πορτογάλο για τα επόμενα 2.5 χρόνια το εξωφρενικό ποσό των 225 εκατ. ευρώ και όπως αποκάλυψε το www.cbssports.com στην Αλ Νασρ έχουν κανονίσει ακόμη και τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί όταν βρεθεί στο Ριάντ για τις υπογραφές των συμβολαίων.

Το www.cbssports.com είχε αποκαλύψει πρώτο τη μυθική πρόταση των Σαουδαράβων στον Ρονάλντο, τονίζοντας ότι τα χρήματα που θα εισπράξει είναι πολλά περισσότερα καθώς θα έχει την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του, πολλά μπόνους, ενώ στο αγωνιστικό θα έχει λόγο ακόμη και για το θέμα του προπονητή.

Παράλληλα θα αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της Σαουδικής Αραβίας στην καμπάνια διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030.

Δείτε επίσης: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Πελέ – Έχει αρχίσει να αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους

Loading