ΑΕΚ: «Αγνοούμε τις προκλήσεις αποφεύγουμε κάθε παγίδα» (pic & vid)

Το μήνυμα της «Ένωσης» ενόψει του ντέρμπι

Το δικό της μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να δείξει τη συμπεριφορά που πρέπει έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα σχετικά με τη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Επιστρέφουμε την Κυριακή το απόγευμα μαζικά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να στηρίξουμε την ομάδα μας κόντρα στον Παναθηναϊκό  

Αποδείξαμε εμπράκτως στους τελευταίους αγώνες και –κυρίως- με την άψογη συμπεριφορά μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα ΜΟΝΟ με τη φωνή μας και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα 
Αποδείξαμε σε όλους ότι μπορούμε και θα το ξανακάνουμε! 

Αγνοώντας τις προκλήσεις, αποφεύγοντας κάθε πιθανή παγίδα, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και την έδρα μας, προσέχοντας ακόμα και τον διπλανό μας! 

Επιδεικνύουμε την ίδια ευρωπαϊκού επιπέδου συμπεριφορά και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν! Eίμαστε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ και καλούμαστε να αποδείξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αξίζουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος κοντά!

Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από εδώ

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς και έχει τους λόγους του