Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού, ήταν επόμενο να επηρεάσει και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Στην ΑΕΚ παρότι δεν έχει βρεθεί θετικό δείγμα, προέκυψαν 2 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κι έτσι τέθηκαν σε καραντίνα.
Αμφότεροι θα υποβληθούν σε νέους ελέγχους, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ αυξάνει τα μέτρα πρόληψης με συνεχόμενα τεστ άσχετα με το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων. Σήμερα, άλλωστε, έγιναν έξτρα έλεγχοι σε ποδοσφαιριστές που ήταν ανήσυχοι πως ίσως να είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα, αλλά βγήκαν όλα αρνητικοί.
Έτσι, υπό αυτό τον φόβο συνεχίζονται οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα (5/1/2022). Ατομικά εξακολουθούν να γυμνάζονται οι Γαλανόπουλος, Στάνκοβιτς, με τον Αυστριακό να έχει ως στόχο την επιστροφή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιανουαρίου.
Δείτε επίσης: Σε βαθύ πένθος η ΠΑΕ ΑΕΚ – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γενεράκης
- Εντυπωσιακές νίκες για Καλαμάτα και Πανιώνιο
- Xanax: Το συνταγογραφούμενο φάρμακο που προκαλεί σοβαρές συνέπειες
- Έκρηξη στο διυλιστήριο του Ριαζάν: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
- Σοκαριστικό τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός οδηγός ταξί, τρεις νεαροί τραυματίες
- Η Καλαμάτα πλησιάζει ξανά την κορυφή της Super League