ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1 στην παράταση: Ο Οντουμπάτζιο σφραγίζει την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1 στην παράταση: Ο Οντουμπάτζιο σφραγίζει την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσφέρουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με την Ένωση να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ διασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από μια έντονη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με το 1-1 στην παράταση και το 1-0 από τον πρώτο αγώνα, οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως η ΑΕΚ αντεπίδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στο γκολ του Οντουμπάτζιο.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη από τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί νωρίς. Στο 91ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς σκόραρε για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά η Ένωση, μετά από ωραία ανάπτυξη, βρήκε τη λύση στην παράταση. Η ΑΕΚ προκρίνεται για να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Τάισον να είναι κλειδί για τον ΠΑΟΚ και τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο ρυθμός της αναμέτρησης παρέμεινε υψηλός, με την ένταση να κορυφώνεται στην παράταση. Στο 107ο λεπτό, ο Οντουμπάτζιο σκόραρε και έδωσε το πολύτιμο 1-1 στην ΑΕΚ, διασφαλίζοντας την πρόκριση της.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και προσπάθησαν να βρουν το δεύτερο γκολ, δεν τα κατάφεραν και το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, επιβεβαιώνοντας την είσοδο της ΑΕΚ στους ημιτελικούς.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play