Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να εγκαταλείπει τη σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Αυστριακός γκολκίπερ θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό και να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του.
Επίσης υπήρξε και επίσημη ενημέρωση για τον τραυματισμό του Ντάρκο Γέβτιτς, για τον οποίο το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε μεταδώσει από χθες (19/10) ότι ήταν αρκετά σοβαρός.
Η διάγνωση αναφέρει διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και θα χάσει σίγουρα τους 2 προσεχείς αγώνες της Ένωσης εναντίον του Βόλου (24/10) και του Άρη (31/10). Ίσως προλάβει την αμέσως επόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλιώς θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11).
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Κρούσμα κορωνοϊού στην αποστολή, επιστρέφει Αθήνα με λοίμωξη ο Στάνκοβιτς
- Συνεργασία μεταξύ Δήμου Αθηναίων και Δήμου Βοστώνης
- Υεμένη: Τουλάχιστον οκτώ θύματα από αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Σανάα
- Η γερμανία εκτιμά ότι η ουκρανία δεν πρέπει να παραχωρήσει όλα τα εδάφη υπό ρωσική κατοχή
- Προβλέψεις ΕΜΥ: Άνεμοι έως 9 μποφόρ και τοπικές καταιγίδες
- Συγκρούσεις στις σχέσεις της βιομηχανίας LNG με την κυβέρνηση Τραμπ για τα λιμενικά τέλη των κινεζικών πλοίων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr