ΑΕΚ: Στην αντεπίθεση η «Ένωση» – Ανακοίνωση κατά της Super League

Η ΑΕΚ απάντησε στην Super League, μετά την ανακοίνωση της τελευταίας που έστρεφε τα βέλη της κατά της παρέμβασης της Ένωσης σχετικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Super League, απάντησε στη διοργανώτρια αρχή ασκώντας κριτική στη λίγκα και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

propoli

Η ΑΕΚ απάντησε στην Super League, μετά την ανακοίνωση της τελευταίας που έστρεφε τα βέλη της κατά της παρέμβασης της Ένωσης σχετικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η χυδαία ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, επιχειρεί να μετατρέψει ουσιαστικά τον Συνεταιρισμό σε παραμάγαζο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ουδεμία απόφαση Δ.Σ υπήρξε και ουδεμία ΠΑΕ της Super League είχε ενημερωθεί σχετικά με αυτήν. Πρόκειται για θεσμική εκτροπή, για ένα πρωτοφανές πραξικόπημα στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που διαπράχθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θα ήταν εξοργιστικό αν δεν ήταν γελοίο και δηλωτικό της αντίληψης που έχει η τωρινή προεδρία της Λίγκας, το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης – φαρσοκωμωδία. Τσιφλίκι τους θεωρούν και τη Λίγκα και το δείχνουν απροκάλυπτα.

Έφτιαξαν μόνοι τους στο Πασαλιμάνι την ανακοίνωση-οπερέτα κι έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Super League, η οποία εμφανίζεται να επιτίθεται σε μέλος και χρηματοδότη της.

Ποιοι; Αυτοί που κάθε τρεις και λίγο υβρίζουν χυδαία με ανακοινώσεις ή «διαρροές κύκλων» όποια θεσμική αρχή ή όποιον θεσμικό παράγοντα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους χωρίς τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα να τους έχουν ελέγξει ως όφειλαν…

Θέτουμε όλες τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προ των ευθυνών τους απέναντι σε αυτή την άνευ προηγουμένου εκτροπή. Διότι η επόμενη ανακοίνωση της Super League θα αναρτηθεί απευθείας στο olympiacos.org”.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Χουάνγκ και Βαλμπουενά κόντρα στη Φράιμπουργκ

Loading