Αγωνίστηκε σήμερα απέναντι στο Λαύριο
Με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε σήμερα για τον ΠΑΟΚ, στο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στο Λαύριο, ο Ζερμέιν Λοβ.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει τραυμαστεί σοβαρά με διάταση στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού του, ωστόσο μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει ξανά κάνοντας πέντε θεραπείες το τελευταίο 48ωρο. Δυστυχώς, στο τρίλεπτο της αναμέτρησης, «γύρισε» ξανά το πόδι του, αλλά με δικιά του παράκληση έμεινε στον αγώνα.
Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και αν θα τεθεί ή όχι ζήτημα απουσίας του από το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου, με την Ιγκοκέα στις 5 Οκτώβρη.
Οι ασπρόμαυροι θα προπονηθούν αύριο και θα μεταβούν ξημερώματα Δευτέρας στο Βελιγράδι. Οδικώς από εκεί θα φτάσουν στο τελικό προορισμό τους για το ματς της Τρίτης, την Μπάνια Λούκα.
- Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις από τον φίλο της αγνοούμενης Μαρίας Αγγελακούδη
- Κοντά σε συμφωνία Ουκρανία και Ρωσία, δηλώνει ο Τραμπ
- Αποκαλύψεις φίλου της αγνοούμενης Μαρίας Αγγελακούδη για τα περιστατικά που προηγήθηκαν της εξαφάνισης
- Τουρκικό λιμάνι για κυπριακά πλοία: Ανοίγει 38 χρόνια μετά
- Θεσσαλονίκη: Δεν την πίεσα ποτέ ερωτικά – Μαρτυρία φίλου της αγνοούμενης Μαρίας Αγγελακούδη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ