Αλεξανδρόπουλος: «Μου δίνει έξτρα κίνητρο το νέο συμβόλαιο»

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο 20χρονος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με το καινούργιο συμβόλαιο να έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Ο Αλεξανδρόπουλος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στην κάμερα του PAO TV και δεν μπόρεσε να κρύψει τους υψηλούς στόχους που έχει τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο PAO TV:

-Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το τρίτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μία πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα, η υπογραφή του τρίτου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό σε μία τόσο μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά κι εμπιστοσύνη ανάμεσα σε μένα και την ομάδα, καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και πρόθυμος να διεκδικήσω κι άλλα».

-Για το αν του προσθέτει έξτρα πίεση το γεγονός ότι ο κόσμος έχει πλέον περισσότερες απαιτήσεις απ’ τον ίδιο:

«Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, όχι μόνο ατομικά, αλλά κι ομαδικά διότι πέρσι δεν κάναμε τη χρονιά που θέλαμε και σκοπεύουμε να είμαστε καλύτεροι φέτος. Σαν Σωτήρης δεν σκέφτομαι πολλά, σκέφτομαι μόνο την καθημερινότητά μου, να μείνω όπως είμαι, να δουλεύω πιο πολύ και μέσα απ’ την προσπάθεια και τη βελτίωση, για να επιτευχθούν οι ομαδικοί και οι ατομικοί στόχοι μου».

-Για το τι μπορεί να περιμένουν φέτος οι φίλαθλοι απ’ τον ίδιο:

«Δεν υπάρχει η λέξη βασικός στον Παναθηναϊκό. Αυτή η χρονιά μου δίνει έξτρα κίνητρο, ώστε να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες, αλλά πάνω απ’ όλα να βελτιώνομαι και να διεκδικώ τη θέση μου στον βασικό κορμό του Παναθηναϊκού. Μέσα απ’ αυτό πιστεύω ότι θα καταφέρουμε την ομαδική βελτίωση κι έπειτα θα επιτευχθούν και οι ατομικοί μου στόχοι. Να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας και να παίξω σε κορυφαίο επίπεδο».

-Για τις βλέψεις του ενόψει της επόμενης σεζόν:

«Πάντα σαν άνθρωπος είμαι αισιόδοξος, αλλά ταυτόχρονα προσγειωμένος. Πιστεύω ότι θα γίνει μία νέα αρχή για όλους μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε απ’ την πρώτη προπόνηση, να δέσουμε σαν ομάδα. Να είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δείτε επίσης: Τέιλορ: «Αύριο υπογράφω στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ