Ο παίκτης της Λίβερπουλ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ίντερ για τους “16” του Champions League.
Οταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έπρεπε να έχει περισσότερα τρόπαια είπε πως η Λίβερπουλ κατέκτησε τα πιο σημαντικά τρόπαια, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι που δεν κατάφερε να κατακτήσει ακόμα το Champions League.
“Δεν νιώθουμε απογοητευμένοι που δεν έχουμε κερδίσει αρκετά τρόπαια, καθώς αυτά που έχουμε κερδίσει είναι τα μεγαλύτερα και καλύτερα που μπορούμε να πάρουμε.
Δεν θέλω να ρίξω καρφί, αλλά βλέπεις τη θαυμάσια ομάδα της και δεν έχει καταφέρει να σηκώσει το Champions League. Κέρδισαν κάποιες φορές της Premier League, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το Champions League. Έχουμε κερδίσει και τα δύο τα τελευταία χρόνια και αυτό σας δείχνει ότι μπορούμε να το κάνουμε και στις δύο διοργανώσεις“.
Δείτε επίσης: Μασούρας: «H Αταλάντα είναι μια πολύ καλή ομάδα – Θα δώσουμε το 100% για να προκριθούμε»
- Τιμή στον Τζον Ράτερ: Ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο για την προσφορά του στη μουσική
- Γαλεντέρης: Αξιολόγηση ύποπτης αλλοίωσης στον λάρυγγα του Βασίλη Καλογήρου
- Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ και Μαρκ Γουόλμπεργκ πρωταγωνιστούν σε μια συγκλονιστική ιστορία αληθινού εγκλήματος
- Βατικανό: Ήρεμη νύχτα για τον πάπα, οι πιστοί προσεύχονται για ανάρρωση
- Δύο ασίστ από τον Μέσι, ισοπαλία για την Ίντερ Μαϊάμι