Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τους χαρακτηρισμούς του Μαρινάκη: «Σε ποιους αναφερόσασταν;»

Ανακοίνωση κατά τους Βαγγέλη Μαρινάκη για τους χαρακτηρισμούς του έξω από την ΕΠΟ εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, ζητώντας εξηγήσεις από τον μεγαλομέτοχο του ΟΣΦΠ.

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα (27/3), για τη συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ της Super League με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Το βίντεο, στο οποίο και φαίνεται και ακούγεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατευθυνόμενος προς την είσοδο των γραφείων της ΕΠΟ, να ξεστομίζει μία απαράδεκτη φράση, μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, αναρτήθηκε στην πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων, με τίτλο «Μαρινάκης σε δημοσιογράφους», λίγη ώρα αφού είχε εισέλθει στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού.

Καθώς εκπροσωπεί όχι μόνον έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας ως ιδιοκτήτης και πρόεδρός του, αλλά διατελεί και πρόεδρος ενός κορυφαίου θεσμικού αθλητικού φορέα του Συνεταιρισμού του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Super League), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ευελπιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα υπέπιπτε σε ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα, αυτό της προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των παριστάμενων δημοσιογράφων, αλλά και της ασέβειας προς το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών που επιτελούν στο σύνολό τους.

Επιφυλασσόμαστε για νέα τοποθέτηση, μετά τη διευκρίνιση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ».

Δείτε επίσης: Μαρινάκης προς Μελισαννίδη: «Μην βρίζεις τον Αυγενάκη γιατί μπορεί να γίνει πρωθυπουργός»