Ο Πολ Πογκμπά έχει αποφασίσει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ιταλός ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τις επαφές με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.
Ο Γάλλος σταρ αγωνίζεται από το 2016 στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και είναι ένα από τα βασικά ατού στην ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Πογκμπά είπε ναι στην πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν στον Γάλλο μέσο εβδομαδιαίες απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν τις 400 χιλιάδες λίρες.
Το νέο συμβόλαιο θα έχει χρονική διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ θα περιέχει και ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, στα 180 εκατ. ευρώ. Για το θέμα αυτό μίλησε ο Γάλλος σταρ στο «Sky Italia» και τόνισε:
«Είμαι χαρούμενος στη Μάντσεστερ. Μου αρέσει να παίζω στην Αγγλία και στη Γιουνάιτεντ. Οσο βλέπετε να χαμογελάω σημαίνει πως είμαι ευχαριστημένος», τόνισε σχετικά ο Πογκμπά, δείχνοντας τις προθέσεις του για την επέκταση του συμβολαίου του, παρά τη φημολογία για ενδιαφέρον από Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.
- Ξάνθη: Η οικογενειακή ιστορία που εξελίχθηκε σε επιχειρηματική επιτυχία – Εκατό χρόνια «Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company»
- Εθνικό Θέατρο: Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες
- Η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ για την προμήθεια LNG και η δύναμη του ελληνικού στόλου
- ΟΗΕ: Ο κύκλος του νερού υπό ολοένα αυξανόμενη πίεση
- Σιμεόνε: «Υπέφερα από προσβολές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα» μετά την αποβολή στο Άνφιλντ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr