Ανατροπή στον Παναθηναϊκό καθώς από επίσημα χείλι ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Δημήτρη Σιόβα.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας στόπερ προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες και στον Παναθηναϊκό και έγιναν επαφές του εκπροσώπου του με ανθρώπους του «τριφυλλιού».
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν πίσω καθώς ο Σιόβας είχε ιστορικό κόντρα στους πράσινους όντας παίκτης του Ολυμπιακού και άπαντες τον θυμούνται για όσα είχε κάνει στην Λεωφόρο την σεζόν 2015-2016.
Όλα αυτά επί της ουσίας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην όλη κουβέντα καθώς υπήρξαν πολλές εσωτερικές εντάσεις και ενστάσεις για να μην προχωρήσει η μεταγραφή που εν τέλει μπήκε στον «πάγο».
Δείτε επίσης: Λουτσέσκου: «Να νικήσουμε με κάθε κόστος»
- Σημαντική έφοδος της ΕΛΑΣ στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα
- Αποκαλύφθηκε η φιλική κουβέντα Τραμπ – Ομπάμα στην κηδεία του Κάρτερ: Μιλούσαν για γκολφ δίπλα στο φέρετρο
- Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τον γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ
- Κύπρος: 48χρονος σκότωσε τον πατέρα του με κουζινομάχαιρο και ειδοποίησε την Αστυνομία
- Αναβάθμιση τιμών στόχων για τις ελληνικές τράπεζες από τη Goldman Sachs: Ποιοι παράγοντες οδηγούν στην άνοδο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr