Ανατροπή με Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα

Η ανακοίνωση της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf περί επικείμενης άφιξης του Μέμφις Ντεμπάι στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αβέβαιη, καθώς στο γραφείο του Ζαν-Μισέλ Ολάς δεν υπάρχει ακόμη προσφορά. Και η εξομολόγηση του προέδρου της Λιόν, σήμερα, υποδηλώνει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μου είπε την Κυριακή ότι η “Μπάρτσα” υπέφερε πολύ από την κρίση του κορονοϊού και δεν έχει καμία πιθανότητα να υποβάλει προσφορά» δήλωσε ο Ολάς στον λογαριασμό του, στο Twitter.

Όπως αναφέρουν οι αναλυτές, οι Καταλανοί έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Ο σύλλογος επωφελήθηκε από την αναστολή εργασίας επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει και ζήτησε κρατική συνδρομή.

Όλα αυτά την ώρα που δεν θα υπάρχει κοινό στα ισπανικά γήπεδα, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, που σημαίνει μηδέν εισπράξεις από εισιτήρια.

Στην Ισπανία, οι αξιωματούχοι της Μπαρτσελόνα αναζητούν τρόπους να μειώσουν τη μισθοδοσία τους πριν εξετάσουν το ενδεχόμενο μεταγραφών  για να διαμορφώσουν την ομάδα σύμφωνα με τα θέλω του νέου προπονητή τους, Ρόναλντ Κούμαν.

Εν αναμονή της αναχώρησης του Αρτούρο Βιδάλ και του Λουίς Σουάρες, οι οποίοι θα μπορούσαν τελικά ακόμη και να μείνουν, οι Καταλανοί είναι «μείον».

Χωρίς αυτά τα χρήματα, οι «μπλαουγκράνα» δεν θα μπορέσουν να δαπανήσουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ που είχε ανακοινώσει η De Telegraaf ότι θα κοστίσει η μεταγραφή του Ντεπάι.

©Πηγή: amna.gr