Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες του ομίλου του Προμηθέα

Η αναμέτρηση Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Προμηθέας Πατρών αναβλήθηκε ελέω κορονοϊού, αλλά δεν είναι η μόνη από τον όμιλο των Αχαιών, τον Δ΄. Με ανακοίνωσή του, το Eurocup ενημέρωσε για την οριστική αναβολή τόσο της εκτός έδρας αναμέτρησης του Προμηθέα όσο και αυτής ανάμεσα στη γαλλική Ναντέρ και την τουρκική Μπούρσασπορ, αλλά και του αγώνα Γκραν Κανάρια (Ισπανία)-Τρέντο (Ιταλία). 

propoli

Επιπλέον, ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα (27/10) η βελγική Άντβερπ, ενώ τις τελευταίες ημέρες κρούσματα κορονοϊό μετρούν επίσης οι Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Μόρναρ Μπαρ (Μαυροβούνιο), Μπρέσια (Ιταλία) και Μάλαγα (Ισπανία).

Αναφορικά, στην ομάδα της Πάτρας, τη Δευτέρα (26/10), τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Ήδη, από χθες (26/10), ο ΕΣΑΚΕ είχε αναβάλει τον αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική της Basket League, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (1/11), στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. Όπως αναμενόταν, σήμερα (27/10) το EuroCup ανέβαλε τον προγραμματισμένο γαι αύριο (28/10) αγώνα του Προμηθέα με την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας, της 5ης αγωνιστικής (Δ΄ όμιλος). 

Πολλά κρούσματα κορονοϊού έχουν παρουσιαστεί και στη Ναντέρ και αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Μπούρσασπορ. Εξάλλου, αναβλήθηκε και ο αγώνας της Ναντέρ με τη Σολέ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, αναβλήθηκε και ο αγώνας Γκραν Κανάρια (Ισπανία)-Τρέντο (Ιταλία), λόγω πέντε κρουσμάτων κορονοϊού στην ιταλική ομάδα. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Ισπανία, την Τετάρτη (28/10), για την 5η αγωνιστική του ίδιου ομίλου. 

Σε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική στον Δ΄ όμιλο του Eurocup, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: 


EUROCUP 

5η Αγωνιστική (27-28/10/2020) 

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 
Ναντέρ (Γαλλία)-Μπούρσασπορ (Τουρκία)    –ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ– 

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου
Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Προμηθέας Πατρών (ΕΛΛΑΔΑ) –ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ– 
Γκραν Κανάρια (Ισπανία)-Τρέντο (Ιταλία) –ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ– 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

                    Ν-Η   Β. 
Τρέντο              4-0   8 
Γκραν Κανάρια       3-1   7
Προμηθέας Πατρών    2-2   6
Τσεντεβίτα Ολίμπια  1-2   4
Ναντέρ              1-3   5
Μπούρσασπορ         0-3   3

Aσπασία Βελονάκη

 

©Πηγή: amna.gr

Loading