Η γερμανική λίγκα έκανε δεκτό το αίτημα της Μάιντς και ανέβαλε για τις 16 Μαρτίου την αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την 25η αγωνιστική της Bundesliga
Η Μάιντς ανακοίνωσε σήμερα το πρωί συνολικά 19 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 13 αφορούν ποδοφαιριστές και τα άλλα έξι μέλη του επιτελίου, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής, Μπο Σβένσον.
Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Κρίστιαν Χάιντελ, η Μάιντς είχε πλέον διαθέσιμος μόνο 14 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων μάλιστα δεν περιλαμβάνεται τερματοφύλακας. Κατόπιν αυτού, η λίγκα δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναβάλει το ματς με την Ντόρτμουντ, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς χρειάζονται μίνιμουμ 16 παίκτες, εκ των οποίων τουλάχιστον 9 επαγγελματίες, και οπωσδήποτε ένας τερματοφύλακας, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας.
Δείτε επίσης: Συμφώνησε ο Ζίλε με Ντόρτμουντ
- Γκουαρντιόλα: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν αρκεί, η Φόρεστ είναι σκληρός αντίπαλος»
- Πάτρα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για τον θάνατο της 47χρονης ναυτικού, οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Τέμπη: Αρνητική απάντηση από τον εφέτη ανακριτή στην αίτηση του Παύλου Ασλανίδη για την εκταφή του γιου του
- Σλοτ: Η ανυπομονησία αυξάνεται, όμως η δουλειά παραμένει
- FIFA: Παγκόσμια εβδομάδα ποδοσφαίρου με το σύνθημα «Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί» (21-25 Μαΐου)