Αγγλία: Χωρίς τον Πάλμερ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026

Αγγλία: Χωρίς τον Πάλμερ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026

Ο επιθετικός της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, θα χάσει τα εναρκτήρια προκριματικά της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, με την Αλβανία και τη Λετονία λόγω μυϊκού τραυματισμού, όπως δήλωσε ο Τόμας Τούχελ.

«Ο Κόουλ δεν θα είναι μαζί μας. Δεν ήταν στο γήπεδο με την Τσέλσι», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας για την αυριανή (21/3) εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλβανία.

«Περιμέναμε αρκετό καιρό τώρα για την ευκαιρία, ίσως, να τον καλέσουμε. Αλλά δεν είναι στο γήπεδο και δεν είναι διαθέσιμος», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η ομάδα θα παραμείνει με τους υπάρχοντες παίκτες. Όλοι οι 26 παίκτες είναι στην προπόνηση σήμερα, γεγονός που τους δίνει πλήρη επιλογή.

Ο 22χρονος σκόραρε στον περσινό τελικό του Euro 2024 και θεωρείται αναπόσπαστο μέρος των πλάνων του Τούχελ.

Η Αγγλία υποδέχεται τη Λετονία τη Δευτέρα (24/3).

Loading

Play