Μία δυσάρεστη είδηση έδωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Πενιαρόγια, για τον Χουάν Νούνιες, μιλώντας στη Media Day, πριν από το ευρωπαϊκό «clasico» με τη Ρεάλ την Πέμπτη (27/2, 21:45), στη Μαδρίτη, για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Ο 20άχρονος Μαδριλένος πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα ίσως χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.
Συγκεκριμένα, ο Ζοάν Πενιαρόγια δήλωσε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Χουάν Νούνιες: «Νομίζω πως είναι δύσκολο γι’ αυτόν να παίξει ξανά την τρέχουσα σεζόν». Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει ήδη πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και ήρθε ένας ακόμη να προστεθεί σε μία σεζόν που έχασε ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές τον βασικό πόιντ γκαρντ της, τον Αργεντινο-Ιταλό Νίκο Λαπροβίτολα.
Περισσότερα, πάντως, δεν γνωστοποίησε ο Πενιαρόγια για τον τραυματισμό του Νούνιες, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τριετές συμβόλαιο. Οι «μπλαουγκράνα» περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, για να γνωρίζουν επακριβώς τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και το διάστημα της απουσίας του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ