Η αλλαγή του Κάρλο Αντσελότι, Ροντρίγκο, καθόρισε το ντέρμπι του 4ου ομίλου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Βραζιλιάνος, μετά την ασίστ του Καμαβινγκά στο 90ο λεπτό, νίκησε τον Χαντάνοβιτς και χάρισε στους «μερένγκες» τη μεγάλη νίκη στο Μιλάνο (0-1).
Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα της ομάδας Τιμπό Κουρτουά:
«Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερος μέρος σε σχέση με το πρώτο. Δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ χάρη στις επεμβάσεις του Κουρτουά που ήταν εκπληκτικός ειδικά στο πρώτο μέρος. Με την είσοδο του Ροντρίγκο αλλάξαμε το παιχνίδι μας. Υποφέραμε σε μεγάλο βαθμό, κάναμε θυσίες και καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι και στο τέλος να πάρουμε την νίκη».
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Σταύρος Ξαρχάκος αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο: Ένας καλλιτέχνης που κρατούσε τον καθρέφτη απέναντι στον Έλληνα
- Το ΟΑΚΑ αποχαιρετά με τιμή τον Διονύση Σαββόπουλο: Ένα μουσικό ταξίδι στην καρδιά της Ελλάδας
- MusiCares: Η Μαράια Κάρεϊ ανακηρύσσεται «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2026
- «Σημαντική ήττα για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη»
- Μισθοφόροι: Η αναγέννηση των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr