Λευκή ισοπαλία πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Βιγιαρεάλ, με το αποτέλεσμα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν.
«Μας έλειπε λίγος ρεαλισμός στα πρόσφατα ματς. Σήμερα (σ.σ. Σάββατο), με λίγο περισσότερο ρεαλισμό ή τύχη, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων και πρόσθεσε:
«Είχαμε τρεις φάσεις μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα και δύο δοκάρια. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, είναι το πρώτο ημίχρονο, που η ομάδα δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ημασταν πολύ πίσω και δεν ήμασταν επιθετικοί στις μονομαχίες.
Γι’ αυτό η Βιγιαρεάλ, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε μια πολύ πιο επιθετική ομάδα χωρίς την μπάλα και αυτό ήταν βασικό. Ανακτήσαμε τον έλεγχο της μπάλας και είχαμε περισσότερο κάθετο παιχνίδι και περισσότερες ευκαιρίες».
Δείτε επίσης: Μαγνητίζει τα βλέμματα το ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’
- Στη Νότιγχαμ ο Σον Ντάις: Η ανακοίνωση αναμένεται σύντομα
- Διαμάχη στο Ισραήλ μετά την ακύρωση του ντέρμπι Μακάμπι-Χάποελ
- Αυριανές δράσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
- Μ. Κατρίνης – ΠΑΣΟΚ: «Όχι σε παζάρια με την Τουρκία για τα χωρικά ύδατα – Στο Αιγαίο ισχύει ό,τι προβλέπει το Δίκαιο της Θάλασσας»
- Στ. Παπασταύρου: Η ενεργειακή ανεξαρτησία συνδυάζεται με τη διασφάλιση προσιτών τιμών