Η Μπάγερν ανακοίνωσε σήμερα τον θάνατο, σε ηλικία 97 ετών, του Ότο Σβάιτσερ, ο οποίος ήταν το νο 1 μέλος του συλλόγου.
«Ο Ότο Σβάιτσερ εντάχθηκε στην Μπάγερν ως νεαρός παίκτης και, ως πιστός του συλλόγου μας, γνώρισε πολλές εξαιρετικές επιτυχίες με την Μπάγερν του σε συνολικά περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του: Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας της Μπάγερν», ανέφερε πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ.
Ο Ότο Σβάιτσερ εντάχθηκε στην Μπάγερν σε ηλικία 14 ετών και, αφού πέρασε από την ομάδα νέων του συλλόγου του Μονάχου, έπαιξε στην πρώτη ομάδα μέχρι το 1953. Ήταν αρχηγός της και έπαιξε συνολικά 186 παιχνίδια στην Oberliga Süd, σκοράροντας 38 γκολ.
Ο Σβάιτσερ ήταν επίσης ο τρίτος πρόεδρος του συλλόγου για λίγους μήνες τη δεκαετία του 1960, τον Νοέμβριο του 2018, ο Ότο Σβάιτσερ, συνολικά μέλος της Μπάγερν για 83 χρόνια , ανακηρύχθηκε ως νο 1 μέλος.
Δείτε επίσης: Στο +9 η Μπάγερν με… αυτογκόλ
- Αύξηση του κόστους υποβολής αίτησης ασύλου στις ΗΠΑ σε 1.000 δολάρια
- Ουκρανία: Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας ζητά συνέχιση της υποστήριξης των ΗΠΑ προς το Κίεβο
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ στοχοποιεί τους μετανάστες με αφίσες ντροπής στον Λευκό Οίκο
- Η υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία παραμένει κρίσιμη, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας
- Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Κερατέα: Επείγον μήνυμα του 112 για απομάκρυνση κατοίκων