O παίχτης συνελλήφθη από την αστυνομία και έχει ανοίξει έρευνα για το γεγονός
Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βραζιλία, με ποδοσφαιριστή να κλωτσά στο κεφάλι τον διαιτητή την ώρα που εξελίσσονταν ο αγώνας και να τον αφήνει αναίσθητο.

Ο άτυχος διαιτητής, Ροντρίγκο Κριβελάρο, επόπτευε τον αγώνα Γκουαρανί Ρίο Γκράντε – Σάο Πάουλο Ρίο Γκράντε για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Γκαούτσο στη Βραζιλία, όταν ποδοσφαιριστής τον έριξε στο έδαφος και τον κλώτσησε με μένος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς αισθήσεις.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ισοφάριση που δέχθηκε η ομάδα του, ο άσος των γηπεδούχων, Γουίλιαμ Ριμπέιρο έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και προέβη σε εγκληματική ενέργεια, αφού επιτέθηκε με κλωτσιά στο κεφάλι στον άτυχο διαιτητή.
Αμέσως οι ποδοσφαιριστές φώναξαν πανικόβλητοι το ιατρικό επιτελείο, με τον Κριβελάρο να μεταφέρεται κατόπιν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Θα παραμείνει υπό ιατρική επίβλεψη για προληπτικούς λόγους τουλάχιστον για ένα ακόμη 24ωρο.
Από την πλευρά του ο Ριμπέιρο συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία Γκαούτσο που είναι αρμόδια για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος να ανοίγει έρευνα για το περιστατικό.
Δείτε επίσης: Δεν κατάφερε να ακυρώσει το γκολ της Παλμέιρας η Ατλέτικο Μινέιρο
- Τέσσερα φρούτα που βοηθούν την καρδιά και ρίχνουν την πίεση
- Σοκ στη Βενεζουέλα: νέος απολογισμός για τον διπλό σεισμό ανεβάζει τους νεκρούς στους 6.509
- Ένταση με φόντο τη Δυτική Όχθη: το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο σε δύο σουηδούς ευρωβουλευτές
- Στο τραπέζι καθολικό εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στο Σουδάν ζητούν οι ΗΠΑ
- Σάλος στην Τουρκία: βαριές ποινές σε 5 δημάρχους της αντιπολίτευσης για διαφθορά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
