Ο ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένες ηττήθηκε 2-0 από την Τσέλιε στο ΓΣΠ στη ρεβάνς για τα play off εισόδου στους 16. Έτσι, πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει με την ισοπαλία 2-2 στο πρώτο ματς στη Σλοβενία. Ένα γκολ του Κούτσις στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου άλλαξε τον ρου της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν πλεονέκτημα στο πλέον κομβικό σημείο. Νωρίς στο β΄ ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε και δεύτερο γκολ (Σβέτλιν) και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.
Στο Μπιάλιστοκ, η Γιαγκελόνια έκανε check in στην επόμενη φάση επικρατώντας της Μπάτσκα Τοπόλα με 3-1, ακριβώς το σκορ που είχε πετύχει και στο πρώτο ματς. Έτσι, η πολωνική ομάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία της στους 16 ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Άλλωστε, η εφετινή ήταν και η παρθενική συμμετοχή της σε όμιλο.
Τέλος, στο Δουβλίνο, διεξήχθη ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι με την Μόλντε να παίρνει την πρόκριση. Οι Νορβηγοί προηγήθηκαν νωρίς με τον Άικρεμ στο 10΄, όμως λίγο πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμούντσεν. Οι Ιρλανδοί πίεσαν, δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα όπου οι παίκτες της Μόλντε αποδείχθηκαν απόλυτα ψύχραιμοι και με 5 εύστοχες εκτελέσεις, επικράτησαν 5-4.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των δεύτερων αγώνων για τα play off εισόδου στους 16 του Conference League έχουν ως εξής (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου παιχνιδιού):
Μπέτις (Ισπανία)-Γάνδη (Βέλγιο) 0-1 (3-0)
Χάιντενχαϊμ (Γερμανία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 1-3 παρ. (2-1)
(74΄ Σιένζα – 37΄ Τσιάκχα, 53΄ πέν. Ντικς, 113΄ Χουέσκας)
Ολίμπια Λιουμπλιάνα(Σλοβενία)-Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) 0-0 (0-1)
Πάφος (Κύπρος)-Ομόνοια (Κύπρος) 2-1 (1-1)
(28΄ Μπρούνο, 65΄ Σίλβα – 60΄ Γιόβετιτς)
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Τσέλιε (Σλοβενία) 0-2 (2-2)
(45+4΄ Κούτσις, 51΄ Σβέτλιν)
Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ (Πολωνία)-Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία) 3-1 (3-1)
(8΄ Χάνσεν, 70΄ Ιμάθ, 76΄ αυτ. Ραντόγεβιτς – 17΄ Λάζετιτς)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ελλάδα)-Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία) 2-0 (1-2)
(70΄ Μλαντένοβιτς, 90+4΄ Τετέ)
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Μόλντε (Νορβηγία) 0-1 (1-0) * 4-5 στα πέναλτι
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ