Αποτροπιασμός της Premier League για την ρατσιστική κακοποίηση του Φοφανά

Αποτροπιασμός της Premier League για την ρατσιστική κακοποίηση του Φοφανά

Οι διοικούντες την Premier League εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους από τη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστη ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Γουέσλεϊ Φοφανά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ με 1-0 την Κυριακή.

Ο 24χρονος διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής δημοσίευσε στην ιστορία του στο Instagram στιγμιότυπα οθόνης από τα ρατσιστικά μηνύματα που έλαβε, δηλώνοντας ότι «η ηλιθιότητα και η σκληρότητα δεν μπορούν πλέον να κρύβονται».

«Η Premier League είναι αποτροπιασμένη από την κακοποίηση που υπέστη ο Γουέσλεϊ Φοφανά της Τσέλσι μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ. Θα προσφέρουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Γουέσλεϊ και στον σύλλογο», ανέφερε η Premier League σε ανακοίνωσή της.

Η Τσέλσι δήλωσε ότι είναι αηδιασμένη από την «πρόσφατη αύξηση των διαδικτυακών ρατσιστικών επιθέσεων κατά των παικτών μας» και τόνισε ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα γίνουν ανεκτά.

Loading

Play