Η Λάτσιο ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για το «τρίποντο» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την «αδιάφορη» βαθμολογικά, Τορίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, παρότι προηγήθηκε με τον Μάρουσιτς στο 57ο λεπτό.
Οι «Λατσιάλι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, με την «γκρανάτα», αποτέλεσμα που δεν τους επέτρεψε να προσπεράσουν τη «συμπολίτισσα» (Ρόμα) με την οποία ισοβαθμούν στους 52 βαθμούς. Οι «Ρωμαίοι» έχουν το πλεονέκτημα σ’ αυτή την περίπτωση και επί του παρόντος κρατούν την 6η θέση, η οποία δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο» (Conference League).
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Βερόνα και η Πάρμα στο «Stadio Marc’Antonio Bentegodi» στο προτελευταίο χρονικά παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ πιο «καθαρές» ευκαιρίες για να πάρουν το διπλό, αλλά έφυγαν απ’ το γήπεδο για τρίτη σερί αγωνιστική με το βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν σε απόσταση ενός… τριπόντου απ’ την επικίνδυνη ζώνη.
Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής και η βαθμολογία της Serie A έχουν ως εξής:
Κόμο-Έμπολι 1-1
(61΄ Δουβίκας – 75΄ Κουαμέ)
Βενέτσια-Μπολόνια 0-1
Γιουβέντους-Τζένοα 1-0
Λέτσε-Ρόμα 0-1
Κάλιαρι-Μόντσα 3-0
(49΄ Βιόλα, 73΄ Γκαετάνο, 90+2΄ Λουβούμπο)
Φιορεντίνα-Αταλάντα 1-0
Ίντερ-Ουντινέζε 2-1
(12΄ Αρναούτοβιτς, 29΄ Φρατέζι – 71΄ Σολέ)
Νάπολι-Μίλαν 2-1
(2′ Πολιτάνο, 19′ Λουκάκου – 84′ Γιόβιτς)
Βερόνα-Πάρμα 0-0
(57′ Μάρουσιτς – 82′ Γκινέιτις)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 30 αγώνες)
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ