Άρης: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Κουέστα

Κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι το 2022 θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό κίπερ να υπογράφει χθες το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη ανανέωση των «κιτρίνων», με την οποία ανοίγει το «παζλ» της κατάρτισης του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό και τελικά επήλθε συμφωνία τόσο ως προς το οικονομικό σκέλος, όσο και ως τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας.

Ουσιαστικά, ο Κουέστα εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κατά τη διαδικασία των πλέι-οφ, καθώς είναι γεγονός ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε υποπέσει αρκετές φορές σε λάθη. Το γενικό πρόσημο, όμως, ήταν θετικό, με τους ανθρώπους του Άρη να θεωρούν ότι αποτελεί το κατάλληλο πρόσωπο για την υπεράσπιση της εστίας της ομάδας.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σχεδιάσουν, μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα, τις επόμενες κινήσεις των «κιτρίνων», σε επίπεδο ανανεώσεων αλλά και σε επίπεδο προσθηκών.

Δείτε επίσης: Πήρε και Ζερμέιν Λοβ ο ΠΑΟΚ