Στο Δασυγένειο και σήμερα οι παίκτες του Άρη
Ασταμάτητες είναι οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Άρη ακόμα και τη Μεγάλη Εβδομάδα αφού οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος βρέθηκαν και σήμερα στο Δασυγένειο.
Το θετικό είναι πως ο Λούκας Σάσα κατάφερε να βγάλει ένα μέρος του προγράμματος.
Οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Χουάν Ιτούρμπε, που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ αύριο οι «κίτρινοι» έχουν και πάλι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:
Με τον Λούκας Σάσα να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνει ατομικό και τους Γιόχαν Μπεναλουάν, Χουάν Ιτούρμπε να συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Μ. Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τακτική.
Αύριο, Μ. Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».
Δείτε επίσης: Πασχαλινές ευχές από την ΚΑΕ Άρης (pic)
- Νέα απόφαση της ΔΕΑΒ για την ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου
- Το Λονδίνο στοχεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2040 για να εδραιώσει την αθλητική του κυριαρχία
- Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση φιλοξενεί την εντυπωσιακή έκθεση «Plásmata 3» στο Πεδίον του Άρεως
- Πώς είναι να υπηρετείς στην Παπική Ελβετική Φρουρά: Ο κόσμος πίσω από το φημισμένο σώμα προστασίας
- Η αστυνομία ενέκρινε την παρουσία 55.000 φιλάθλων στον τελικό Κυπέλλου: Τι θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ