Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ισχυρίζεται πως τον έφτυσαν
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης καταγγέλει ότι έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά τη διάρκεια αντικατάστασής του στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να γνωστοποιήσει το γεγονός, και ανέφερε πως ορισμένοι οπαδοί τον έφτυσαν.
«Χθες, όταν έγινα αλλαγή, δέχθηκα ρατσιστική επίθεση και διάφοροι με έφτυσαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να μας υποστηρίζουν στον αγώνα μας κατά του ρατσισμού» έγραψε ο παίκτης του Άρη.

«Είμαστε αντίθετοι στον ρατσισμό»
Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έμεινε…αμέτοχη στα όσα ισχυρίστηκε ο παίκτης του Άρη, και εξέδωσε ανακοίνωση που λέει πως η κρητική ομάδα πρεσβεύει μόνο το ποδόσφαιρο που ενώνει.
Αναλυτικά:
«Ένα γήπεδο στο… πόδι για να χειροκροτήσει τον Μπαντού Εντιαγέ, τη στιγμή της αλλαγής του. Μια εικόνα που μεταφέρθηκε σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Μια ομάδα κι ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο ότι καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού.
Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αντίθετοι χωρίς το παραμικρό «…αλλά». Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το ποδόσφαιρο ενώνει κι εμείς μόνο αυτό το ποδόσφαιρο πρεσβεύουμε».
Δείτε επίσης: Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι αξίζει ο Μανωλάς» (vids)
- Η γη της ελιάς: Δραματικές εξελίξεις και ανατροπές
- Αργεντινή: Εκτός ο Μέσι για τους προκριματικούς με Ουρουγουάη και Βραζιλία
- Απολογήθηκαν οι 12 από τους 23 κατηγορουμένους για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
- Σάντουιτς Τραμπ: Η viral επιτυχία του Καναδά και οι πολιτικές προεκτάσεις
- Η επιτυχία της έκθεσης ‘Ο ήχος των έργων’ εντυπωσίασε την Αθήνα