Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 12/8) οι ποδοσφαιριστές του Άρη
Στο πρόγραμμα, που περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ταχύτητες, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Χουλιάν Κουέστα και Κώστα Μήτρογλου. Οι δυο τους δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο για το αυριανό φιλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον Βόλο (20:00). Παιχνίδι που θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της Super League κόντρα στον ΟΦΗ – αν κι εφόσον τελικά την ερχόμενη Τρίτη υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Κόντρα στους Θεσσαλούς θα πραγματοποιήσουν, πιθανότατα, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Χουάν Ιτούρμπε και Λούμορ Αγκμπενιένου που δεν είχαν αγωνιστεί στο 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ την περασμένη Τρίτη.
- Δεσπόζουσα εμφάνιση του Ατρόμητου στην Τρίπολη με 4-1 επί του Αστέρα
- Ισοπαλία στην Κρήτη: ΟΦΗ και Άρης μοιράζονται βαθμούς και 5η θέση
- Μαρούσι: Νέα βίντεο ντοκουμέντα αποκαλύπτουν τον δράκο με την καμπαρντίνα που παρενοχλεί νεαρές κοπέλες
- Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Η Παρί προετοιμάζεται για την Άρσεναλ
- Ο 94χρονος Γουόρεν Μπάφετ αποχωρεί από τη θέση του CEO της Berkshire Hathaway στο τέλος του έτους
